Вже незабаром українці зустрічатимуть Новий 2024 рік. Згідно зі східним календарем, він пройде під патронажем Зеленого Деревного Дракона. Виявляється, щоб рік удався, краще не ставити деякі блюда на новорічний стіл.

Традиційно готують новорічні частування керуючись тим, що воліє їсти та любить господар року. Обов'язково при цьому уникати нелюбимих їм продуктів, щоб не розчарувати, образити і тим самим позбудеться його заступництва. Останнє звичайно спричинить невдачі, втрати та негаразди.

Так, Дракону припадуть до смаку риба та морепродукти. Також можна експериментувати з гострими спеціями на зразок перцю, часнику або імбиру. Фрукти, особливо мандарини та апельсини, притягнуті в будинок достатку у Новому році.

А ось, наприклад, страви приготовані за технікою - фломбер (обливають алкоголем і підпалюють) Дракон може не зрозуміти і тоді не бачити людині його заступництва. Те саме стосується страв, які приготовані на відкритому вогні – шашлики та гриль краще залишити на більш пізній час.

Також краще виключити курку та кролика – сусідство на столі з врятованою ним твариною може не сподобатися Дракону.

Напівфабрикати та консерви теж небажані, оскільки Змій віддає перевагу лише свіжій та натуральній їжі.

Також не слід подавати на стіл гриби та цибулю у будь-якому вигляді, адже ці продукти символізують турботи та розрив у стосунках.

Також під заборону підпадають страви, які готуються з використанням алкоголю: вина, пива.

І переходячи до десертів, постарайтеся уникати всього, де є молоко, що згущує. Мабуть, у Зеленого Дракона упереджене ставлення до цього виду насолод, але краще не сперечатися, адже зараз достатньо десертів і без цього компонента.

Читайте також:

Що потрібно обов'язково зробити, щоб залучити удачу на рік Зеленого дракона: мрії здійсняться

Ви притягнете до будинку біди та невдачі: що ні в якому разі не можна дарувати на рік Зеленого Дракона

Накликаєте біди та невдачі: які речі не можна одягати перед зустріччю року Зеленого Дракона

Виглядає дуже незвично: Нацбанк випустив нову монету, присвячену року Дракона. Фото

Рік Дракона принесе успіх і прибуток: названі знаки Зодіаку, яким дуже пощастить 2024-го