У самому розпалі зимові канікули, а значить діти цілий день удома і часто не знають, чим себе зайняти. Тому "Хайзер" підготував кілька порад, як весело провести день усією родиною вдома.

Займіться декоративно-ужитковим мистецтвом

У погану погоду це чудовий момент, щоб дістати стрічки, намистини, олівці та різнобарвний папір та вирушити у творчий похід. Ваша фантазія може надихнути створення художніх шедеврів, а потім ви зможете організувати невелику виставку вдома.

Зніміть фільм

Сучасний процес створення кіно став легшим, тому ви можете разом з дітьми написати сценарій, розділити ролі та навіть створити власний фільм за допомогою смартфона чи комп'ютера. Це чудовий спосіб зберегти веселі спогади.

Влаштуйте «день гурмана»

Приготування смачних страв не тільки займе час, а й розв'язувати проблему, ніж готувати дітей. А найголовніше – діти будуть раді допомагати на кухні та смакувати результат своєї праці.

Влаштуйте конкурс паперових літачків

Запустіть паперові літачки, але з азартом та конкуренцією. За допомогою старої коробки з отворами створіть конструкцію, куди діти намагатимуться потрапити літаки. Оцінюйте їхні навички та насолоджуйтесь конкурсом.

Створіть альбом із спогадами

Зберіть усі пам'ятні речі з подорожей, квитки, камінці, засушені квіти та створіть альбом із підписами. Це чудовий спосіб зберегти спогади та надовго насолоджуватися ними.

Займіться саморозвитком

Виберіть тему, яка була б цікава всім членам сім'ї, і проведіть день для її вивчення. Це може бути читання літератури, перегляд фільмів або розв'язання головоломок на задану тематику.

Влаштуйте домашній пікнік або побудуйте наметове містечко

Створіть затишний пікнік у вітальні чи наметове містечко з ковдрами та подушками. Це ідеальний спосіб зробити звичайний день незвичайним.

Дайте дітям «художню» свободу

Дістаньте з поличок всі матеріали для малювання, ліплення, вирізання та складання, що є в наявності. Спробуйте разом із ними створити різноманітні картини, кольорові прикраси чи навіть виготовити власні ляльки.

Читайте також:

Бульйон буде ідеально прозорим і наваристим: хитрість, яку використовували наші бабусі

Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"

Ця страва підкорить усю сім'ю: рецепт запіканки з картопляного пюре з м'ясним фаршем