Тема прибирання в туалеті потребує особливої ​​уваги, оскільки те, що є прийнятним для господарів, може бути неприйнятним для гостей.

Кожна господиня прагне ідеальної чистоти, і це цілком природне бажання. Видання ua-vestnik.com дає кілька порад щодо швидкого та ефективного очищення унітазу за всього 10 хвилин.

Підготовка унітазу:

Потрібно почати з того, щоб звернути увагу як на внутрішню, так і на зовнішню частину унітазу. Для початку, налийте засіб усередину унітазу і накрийте його кришкою на кілька хвилин.

Очищення зовнішніх елементів:

Поки засіб для чищення діє, вимийте до блиску кришку, бачок і ніжку унітазу. Пройдіться губкою по всій поверхні, а потім натріть туалетним папером для запобігання розлученню та видаленню вологи.

Використання старої зубної щітки:

Унітаз легко очистити із використанням старої зубної щітки. Це дасть більш ретельне і швидке очищення, ніж традиційний йоржик.

Додатковий аромат:

Для додавання приємного аромату в туалеті після використання миючого засобу можна разово змити гель для душу. Зазвичай він має яскравий і приємний аромат.

Дотримуючись цих простих кроків, можна швидко досягти ідеальної чистоти в туалеті, задовольняючи і господарів та гостей.

Читайте також:

Вчені б'ють на сполох: Земля зіткнеться відразу з п'ятьма кліматичними катастрофами

Такий салат "Олів'є" гості розмітять за один вечір: спробуйте замість ковбаси додати цей соковитий інгредієнт

Яким буде курс долара у Новому році і до чого потрібно готуватись: прогноз