Безліч поширених напоїв надає негативний вплив на організм. Гастроентеролог Джозеф Салхаб пропонує використати напої для зміцнення здоров'я печінки.

Про це пишеShe Finds.

Він стверджує, що чорна кава та зелений чай допомагають підтримувати здоров'я печінки, а також сприяють зниженню ваги та здоров'ю кишечника. Він також рекомендує вживання свіжих фруктово-овочевих соків.

Чорна кава

Лікар Салхаб пояснює, що чорна кава сприятливо впливає на печінку, оскільки містить кілька антиоксидантів. Він допомагає боротися з жировою хворобою печінки та знижує ризик розвитку раку. Крім того, чорна кава прискорює обмін речовин, сприяючи спалюванню калорій.

Зелений чай

Зелений чай також має безліч антиоксидантів і корисний для кишечника та печінки. Цей напій сприяє втраті ваги завдяки вмісту катехінів, які покращують обмін речовин та спалюють жир.

Фруктово-овочеві соки

Лікар Салхаб рекомендує змішувати фрукти та овочі з високим вмістом антиоксидантів. Це підтримує здоров'я печінки, сприяє зниженню ваги та покращує здоров'я кишечника. Фруктово-овочеві соки збагачують організм вітамінами та мінералами, а також прискорюють насичення.

Незалежно від переваг, чорна кава, зелений чай або свіжі фруктово-овочеві соки можуть приносити користь вашому здоров'ю. Тим не менш, слід звернутися до лікаря для отримання рекомендацій, що відповідають вашому організму.

Читайте також:

Швидко зіпсуються: які фрукти не можна тримати поряд один з одним

Його можна розтягнути на весь тиждень: названо фрукт, який допомагає дуже швидко заснути

Це просто божественно: домашнє вино з дачного винограду за грузинським рецептом