Святкування Нового року близько до природи – цікавий досвід. Якщо ви вирішили відзначати свято у дачному будиночку, оточеному соснами та снігом, підготуйтеся до цього ретельно.

Про це пише видання life.progroshi.news.

Утеплення – ключове завдання через зимову погоду. Температура за містом завжди нижча на 5 градусів. Подбайте про теплий одяг, ковдри та пледи. Одяг повинен забезпечувати комфортне перебування на вулиці у мороз та сніг, а ковдри та пледи зігрівати у будинку.

Побутова техніка, така як телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, електрична духовка для випічки, електричний чайник та Bluetooth-колонка зроблять ваш відпочинок приємним. Ліхтарик та запасні батареї можуть стати в нагоді у разі проблем з електроенергією.

Список продуктів залежить від ваших уподобань та планів. Взимку не обов'язково мати холодильник – продукти можна зберігати на вулиці. М'ясо, крупи, консерви, снеки, печиво, чай та кава – мінімум, який потрібно взяти із собою.

Для розваг візьміть музичні інструменти, книги та ноутбук для перегляду фільмів. Створіть новорічну атмосферу, прикрасивши ялинку та будинок.

Якщо дача не обладнана опаленням, підготуйтеся заздалегідь. Наприклад, за наявності каміна, запасіться дровами.

Не забувайте, що дача – чудове місце для святкування Нового року. Прикрасьте будинок та ялинку, створіть затишну атмосферу. Насолоджуйтесь часом із природою, насолоджуйтесь тишею перед настанням нового року.

Читайте також:

Секрет довголіття: чому регулярність сну знижує ризик смерті

Не повторюйте цю помилку: названо види техніки, яку не можна включати в подовжувач

Виплати у 50 тисяч гривень: хто з українців зможе отримати такі великі суми