Декоративні рослини стають вишуканою окрасою внутрішнього простору будинку, надаючи йому особливого шарму. Однак варто пам'ятати, що не всі рослини здатні приносити до будинку радість та добробут.

Про це пише Sante Plusmag.

Деякі види рослин можуть нести з собою нещастя та негативну енергію, а недотримання обережності у їхньому виборі може призвести до небажаних наслідків.

Кактус, наприклад, вважається не найкращим вибором з погляду фен-шуй. Його колючі шипи, згідно з цією традицією, можуть накопичувати негативну енергію, викликаючи почуття гніву, стресу та тривоги. Розміщення чагарника у вітальні може навіть призвести до створення напруженої ситуації в будинку. Однак, якщо помістити його на терасу або в сад, він, згідно з повір'ями, зможе захистити будинок від злих сил та негативної енергії.

Сциндапсус, відомий також як "Квітка самотності" або "Диявольський плющ", незважаючи на свою скромність і легкість у догляді, має властивість бути дещо ніжним до чоловічої статі, що, за переказами, може призвести до видалення чоловіків із сім'ї. Отже, якщо ви прагнете зберегти атмосферу сімейного затишку або шукаєте кохання, краще розміщувати цю рослину подалі від будинку.

Циперус, потужна рослина з впливом на енергетику простору, згідно з повір'ями, пов'язаними з вампіризмом, може нейтралізувати життєву силу всіх мешканців, особливо вночі, коли його енергопоглинаючі властивості посилюються. Встановлювати циперус у спальні не рекомендується, щоб уникнути ранкової втоми та підтримувати бадьорість протягом дня.

Шляхетний і красивий філодендрон, незважаючи на свою зовнішню привабливість, може стати джерелом непорозумінь та конфліктів у будинку, а також спричинити руйнування сімейних стосунків. Уважність до вибору рослин для інтер'єру допоможе підтримувати гармонію та добробут у будинку.

Читайте також:

Ви проклинатимете все на світі: які рослини на городі в жодному разі не можна удобрювати золою

Цвілі не буде ні в кімнатах, ні у ванній: які кімнатні рослини потрібно поставити у квартирі

Про щурів на городі або в сараї ви забудете назавжди: названі рослини, які потрібно посадити на ділянці