У наш час важко уявити будь-кого без мобільних телефонів, які допомагають залишатися на зв'язку, а також тримають у курсі поточних подій.

росія прагне знищити об'єкти критичної інфраструктури з метою позбавити українців електроенергії та води. Тому необхідно завжди бути на чеку та регулярно підтримувати заряд пристроїв, щоб підтримувати зв'язок.

Ось кілька способів, які можуть допомогти вам зарядити телефон.

Портативний зарядний пристрій (повербанк): Цей метод є найпростішим і найшвидшим способом підзарядки. Важливо не забувати своєчасно заряджати портативний зарядний пристрій, щоб завжди бути на зв'язку у разі екстреної ситуації.

Автомобіль: Якщо у вас є автомобіль, це надає чудову можливість для заряджання вашого телефону. Більшість моделей оснащені зручною функцією, і знадобиться тільки спеціальний кабель.

Ноутбук: Підзарядити мобільний телефон за допомогою шнура можна, під'єднавши його до порту ноутбука. Хоча це не забезпечить повний рівень заряду, але дозволить підтримувати зв'язок та здійснити кілька дзвінків близьким чи друзям.

Генератор для велосипеда: Це пристрій можна встановити на велосипеді. Якщо ви ведете активний спосіб життя і регулярно катаєтесь на велосипеді, генератор стане корисним у складних ситуаціях. Під час руху він накопичує енергію, після чого його можна від'єднати та використовувати як "генератор" для заряджання телефону.

Переносна колонка: Звичайно, це не забезпечить довгостроковий заряд, але є добрим варіантом для підтримки зв'язку.

Електрогенератор: Можливо, більшість українців, які мешкають у приватних будинках, придбали генератор ще минулого року. Головне дотримуватись правил безпеки та мати достатню кількість палива в запасі.

Читайте також:

Що потрібно зробити, щоб батарея вашого телефону не розряджалася так швидко: проста хитрість, про яку ви не знали

Ви про це можете пошкодувати: чому не можна заряджати смартфон через прикурювач в автомобілі

Ви можете не здогадуватися: ознаки, що ваш номер телефону використовують шахраї, і ви залишитеся без грошей