У кожного з нас має бути оберіг або талісман, який допомагатиме нам у житті. Відмінно захищати від негативу можуть обереги із звичайнісіньких повсякденних предметів. Потрібно тільки їх правильно носити та вміти замовляти.

Наприклад, шпилька, стародавній предмет туалету, який носили ще шумери у IV тисячолітті до нашої ери.

Булавка є потужним оберегом від усіх негативних впливів, чи то псування, пристріт чи прокляття. Але діє вона так лише у тому випадку, якщо її правильно носити.

Багато хто вважає, що чим цінніший матеріал, з якого зроблена шпилька, тим сильніші її магічні властивості, але це не так. Єдине, чим більше вона блищить, тим сильніше відволікає увагу людини, яка свідомо чи мимоволі намагається вас наврочити. навмисно.


Як говорили наші предки, шпильку від пристріту краще приколоти головкою вниз на внутрішній бік одягу. Причому одяг має бути з натуральних матеріалів. Кріпити її радили ближче до подолу і обов'язково періодично дивитися, чи не потемнів кінчик голки - якщо потемнів, то шпильку потрібно терміново замінити. Але час міняє все і тепер варто звернути увагу на рекомендації, що стали популярними в Останнім часом. Відповідно до них шпильку краще кріпити на зовнішній бік одягу і ближче до серця, так, щоб його було добре видно. Негативний посил у цій ситуації припадає на неї, а заговорена шпилька може відмінно його відобразити або відволікти своїм блиском і значно послабити енергетичну атаку. Тільки варто бути дуже уважними – вона не має бути розстебнутою.

Читайте також:

Їх обов'язково потрібно тримати у квартирі: названі рослини, які захищають від пристріту та заздрощів

Як дізнатися, що вас наврочили або вам дуже заздрять: названі 7 головних ознак

Містичний пристріт: Леся Нікітюк розповіла, чому досі не вийшла заміж

Псування і пристріт. Батюшки розповіли, чому чорніє натільний хрест