Одеський спосіб смаження риби пропонує зручний та менш брудний спосіб приготування цієї страви. Ось покрокове керівництво:

Як посмажити рибу по-одеськи:

Підготуйте рибу.

Очистіть та ретельно вимийте рибу.

Рибу нарізаємо невеликими шматочками.

Суміш приправ.

У пакеті змішайте сіль, перець, борошно та улюблені спеції.

За бажанням додайте панірувальні сухарі або манну крупу для надання аромату.

Покладіть рибу в пакет і поступово покрийте шматочки сумішшю приправ.

Підготовка до запікання.

Застеліть деку пергаментним папером, але не змащуйте його маслом.

Розкладіть шматочки риби на деку так, щоб вони не торкалися один одного.

Процес запікання.

Розігрійте духовку до 220-240 градусів за Цельсієм.

Запікайте рибу в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин.

Олійне покриття Midway.

Через перші 10 хвилин зніміть лист.

За допомогою пензлика змастіть верх риби олією.

Цей крок посилить хрустку скоринку.

Цей одеський метод підходить для будь-якого виду риби та дає чудовий результат без характерного запаху олії. Насолоджуйтесь смачною та корисною смаженою рибою за цим рецептом.

Рецепт коропа на сковороді.

Інгредієнти:

1 короп.

300 г червоного вина.

200 г води.

10-15 цибулин-шалотів.

2 ст. пшеничне борошно.

10-15 печериць.

3 ст. рослинна олія.

2 зубчики часнику.

2 гілочки чебрецю.

2 год. л. замінити

0,5 ч. л. перець.

0,5 год. л. коріандр.

2 лаврові листи.

Читайте також:

Тепер не треба мучитися: як за дві секунди зняти шкірку з відвареної картоплі

Кому з українців тепер не відключатимуть електрику: вже назвали категорії

Метод "двох тижнів": що потрібно зробити, щоб орхідея постійно радувала пишними квітами