Наближається найголовніше свято року, яке вважається найфантастичнішим із усіх. Перед Новим роком багато хто починає думати, що ж подарувати своїм найближчим людям, і відразу ж починається метушня. Щоб не розгнівати символ 2024 року Зеленого Дерев'яного Дракона, слід розуміти, що цього року категорично не варто дарувати.

Отже, насамперед слід пам'ятати, що стихія, що асоціюється із Зеленим Драконом, – вогонь, до якого Дракон особливо пристрасний. Саме тому краще утриматися від подарунків або предметів, пов'язаних з вогнем, наприклад, сувенірних свічок або запальничок.

Крім того, важливо відзначити китайське повір'я, пов'язане з роком Дракона. Традиція не рекомендує дарувати годинник як наручний, так і настінний. Вважається, що такі подарунки можуть призвести до негативних наслідків і навіть означають темну долю для отримувача і навіть наблизити смерть.

Не варто також на Новий рік-2024 дарувати своїй близькій людиніщось просте та миле, але дешеве. Справа в тому, що у різних міфологіях світу дракони символізують скарби та багатство, тому дешеві предмети можуть роздратувати Зеленого Дракона. Ця порада особливо актуальна при виборі ювелірних виробів, де рекомендується уникати подарунків з імітацією чи сріблом.

Разом з тим, якщо є бюджетні обмеження, можна пошукати унікальні та виняткові подарунки або зосередитись на високій якості. Наприклад, для професійних стосунків, наприклад, для боса чи колеги, продуманим вибором може стати спеціальний чай чи кава преміум-класу.

Якщо подарунок буде скромним, то до нього слід додати якийсь приємний сюрприз. Вважається, що Дракон не оцінить марні дешеві дрібниці та подарунки, зроблені своїми руками.

Крім того, "не любить" символ року всі рідкі подарунки, включаючи алкоголь.

Поганим вибором будуть і предмети гігієни: шампунь, мило, парфуми. Символ 2024 року не виносить різких запахів, і це йому не сподобається

А ще на Новий 2024 рік не рекомендується дарувати речі темних відтінків. Особливо, не можна дарувати щось у чорному кольорі.

гострі предмети. Зелений Дракон є силою, тому такі подарунки він може сприймати як загрозу владі.

Читайте також:

Не роздратуйте зеленого Дракона: яких страв не повинно бути на новорічному столі

У будинок можуть хлинути неприємності: в одязі якого кольору не можна зустрічати рік Дракона

Дракон схвалить: як прикрасити ялинку, щоб залучити в новому році удачу та багатства

Ви притягнете в будинок біди та невдачі: що ні в якому разі не можна дарувати на рік Зеленого дракона

Рік Дракона: у які кольори потрібно прикрасити ялинку та будинок, щоб залучити гроші та удачу