Всі домогосподарки шукають різні способи, щоб полегшити миття вікон, проте не всі методи прибирання дають стійкий результат. На щастя, існує простий підхід до забезпечення тривалої свіжості після миття вікон.

Почніть із своєчасної обробки скла, щоб усунути бруд, приділяючи однакову увагу як склу, так і віконним рамам. Коли поверхня стане чистою, приступайте до приготування розчину, що чистить.

Почніть із кип'ятіння води і дайте їй охолонути. Потім налийте півсклянки води у ємність для змішування. Додайте у воду столову ложку бальзаму для волосся та невелику ложку гліцерину. Ретельно перемішайте компоненти і дайте настоятися розчину 15-20 хвилин.

Отриману суміш нанесіть на поверхню вікна за допомогою пензля. Після нанесення останній етап включає полірування скла, щоб показати його чистоту та блиск.

Щоб гарантувати відсутність розводів, розгляньте альтернативні методи:

Змішайте склянку води з 2 столовими ложками солі.

Змочіть тканину розчином і ретельно протріть поверхню вікна.

Змийте чистою водою.

Оцет.

Змішайте 1 склянку теплої води із 50 мл оцту.

Ретельно перемішайте розчин та нанесіть його на поверхню вікна.

Протріть скло ганчіркою, щоб не було розводів.

Крім цього, рідина для миття посуду також виявляється чудовим рішенням для видалення плям від сажі, олії, крапель дощу або комах на скляних поверхнях. Щоб ефективно використовувати цей засіб, просто нанесіть його на вікно за допомогою розпилювача, а потім насухо витріть серветкою.

Цей простий метод гарантує видалення різних плям, залишаючи скло чистим та прозорим.

Читайте також:

Робота у Польщі: кого готові працевлаштувати бодай завтра. Список вакансій

Вистачить і на продаж, і для себе: що потрібно зробити, щоб рання редька виросла солодкою і хрумкою

Квиток в один кінець: названо причину, через яку Путін роздає російські паспорти жителям Молдови, Білорусі та Казахстану