Якщо ваші стосунки тривають понад півроку, ви напевно вже не раз задавалися питанням, наскільки серйозний чоловік у своїх намірах і чи готовий він одружитися? Розмова на цю тему може бути страшною і навіть незручною, але експерти рекомендують звертати увагу на низку ознак, які можуть свідчити про те, що обранець не прагне шлюбу.

Про це пишеYour Tango.

  1. Уникає відвідування весіль. Якщо чоловік не виявляє інтересу до участі у весільних заходах або взагалі уникає їх, це може свідчити про його небажання одружитися. Відсутність бажання бути присутнім на весіллях друзів чи родичів, а також наявність численних виправдань, може говорити про те, що він не готовий до свого власного весілля.

  2. Чи не обговорює теми шлюбу. Якщо розмова про весілля викликає у обранця огиду, і він постійно уникає цієї теми, це може бути ознакою того, що він не розглядає можливість одруження. Зверніть увагу на реакцію чоловіка на обговорення шлюбу іншими людьми – його міміка та вираз обличчя можуть підказати про справжні почуття.

  3. Відсутність планування у майбутнє. Якщо ваш партнер живе сьогоденням і не цікавиться планами на майбутнє, це може говорити про те, що він не розглядає можливість створення сім'ї та шлюбу. Він не плануватиме весілля чи майбутнє сім'ї, оскільки ці питання йому просто нецікаві.

  4. Постійні виправдання. Чоловік, який постійно знаходить виправдання для того, щоб не обговорювати весілля, ймовірно, не має наміру одружуватися. Виправдання, пов'язані з відсутністю часу чи необхідністю досягнення якихось інших цілей, може бути спробою уникнути відповіді питання весілля.

  5. Твердження, що його все влаштовує. Якщо чоловік дивується питанням про шлюб і відверто каже, що не бачить сенсу змінювати відносини, це може бути ознакою його відсутності бажання одружитися. Він щиро стверджує, що йому все влаштовує так, як є і зміни йому не потрібні.

  6. Ностальгія за минулим. Якщо ваш партнер постійно згадує своє життя до зустрічі з вами, це може свідчити про те, що він ще не готовий до серйозних стосунків та шлюбу. Ностальгія за попередніми періодами життя може означати нездатність чоловіка до адаптації до нових, більш відповідальних ролей.

  7. Відсутність інтересу до майбутнього. Коли обранець не виявляє інтересу до ваших планів на майбутнє і не бере участі в обговоренні ваших життєвих перспектив, це може говорити, що він не бачить свого майбутнього з вами. Байдужість до ваших планів може свідчити про відсутність бажання будувати з вами спільне майбутнє.

  8. Вибір друзів-холостяків. Якщо чоловік віддає перевагу дозвілля з холостяцькою компанією і не виявляє інтересу до спілкування з одруженими парами, це може говорити про його небажання вступати в серйозні відносини і шлюб. Перевага чоловічим компаніям може бути ознакою його несформованих поглядів на шлюб.

  9. Відсутність розмов про сім'ю. Експерти вказують на те, що чоловіки часто не мають годинників, які "тикають" і спонукають їх до шлюбу та створення сім'ї. Проте, якщо ваш партнер взагалі не говорить про майбутнє сім'ї, не висловлює інтересу до обговорення можливості мати дітей, це може бути ознакою його небажання одружуватися.

Читайте також:

Рецепт на всі випадки життя: як приготувати швидку запіканку з пельменів, сиру та яєць.

Що потрібно знати про податок на квартиру та до чого готуватися власникам житла наступного року

Обов'язково це зробіть: як продовжити роботу звичайних батарейок, щоб не витрачати гроші на нові