Багато хто з нас носить із собою речі, які, здається, нам потрібні, але насправді це лише марні предмети. Іноді нам складно їх позбутися через лінощі або жалю. Однак, згідно з народними віруваннями, деякі з цих речей можуть приносити негатив.

Про це повідомляють "ПроГроші".

Пошкоджені предмети. Подряпані, зіпсовані та зруйновані речі носити в сумці не можна. Рекомендується регулярно перевіряти вміст своїх сумок та рюкзаків та позбавлятися пошкоджених предметів. Їхня присутність може заважати добробуту та залучати негатив.

Відстрочені платежі. Заборгованості можуть призвести до фінансових труднощів та напруги. Слід регулярно оплачувати рахунки та не носити із собою неоплачені документи.

Фотографії з минулого. Збереження фотографій колишніх друзів або неприємних моментів може спричинити емоційні труднощі. Рекомендується позбутися їх і залишити лише позитивні спогади.

Прострочені ліки. Не можна зберігати застарілі ліки, оскільки можуть бути шкідливими для здоров'я. Рекомендується переглядати свій аптечний арсенал і позбавлятися застарілих препаратів.

Голки та шпильки. По-перше, гострі предмети, що несуть без захисту, можуть викликати несподівані травми. По-друге, експерти рекомендують уникати їх використання через потенційний негативний вплив на настрій та загальний стан. Тому рекомендується залишати такі речі вдома.

Подарунки від минулих зв'язків та друзів. Цей аспект аналогічний ситуації із застарілими фотографіями. Такі предмети можуть нести негатив і пов'язувати вас із минулим. Для досягнення гармонії та успіху в житті рекомендується звільнитися від минулих предметів та рухатися вперед.

Читайте також:

Біда постукає до будинку дуже несподівано: коли в жодному разі не можна стригти нігті. Запам'ятайте ці прикмети

Платитимемо ще більше: на скільки підвищаться тарифи на газ із січня - названі суми

Улюблені ласощі виявилися небезпечними: який вид м'яса може завдати серйозної шкоди здоров'ю