Створення святкового настрою можливе навіть тоді, коли до Нового року залишилось зовсім трохи. А результат не тільки порадує вас, а й дасть змогу насолодитися чарівною атмосферою новорічної ночі. Нехай ваш простір наповниться радістю, затишком і веселим святковим духом!

Поради щодо можливого прикрашання кімнат рекомендував «Новий канал».

Тематичний колір нового 2024 року

Рік, що наступає – Зеленого Дерев’яного дракона. Тож оберіть для декору кімнати зелений колір. Використовуйте його у текстильних виробах, прикрасах, освітленні та навіть у подарунковому пакуванні.

Новорічна ялинка

Відтворіть загальну колірну схему вашого будинку в декораціях. Змініть прикраси на ялинці, експериментуючи з гірляндами, кульками та ручною роботою.

Святкове освітлення

Створіть чарівний настрій за допомогою гірлянд, світлодіодних ниток та свічок. Розмістіть освітлення навколо вікон, на стінах або навіть уздовж підлоги.

Декоративні подушки та текстиль

Замініть звичайні подушки та пледи на тематичні з зимовими мотивами чи в кольорах символу року. Це додасть затишку та допоможе оновити інтер'єр без великих витрат.

Новорічні композиції та центральний елемент декору

В столах у дітей майже стовідсотково лежать шишки! Використайте їх для створення композиції з шишок, ялинових гілок, свічок та штучного снігу. Розмістіть те, що отримали їх на столі, полицях або камінній полиці.

Не забудьте про центральний елемент декору, такий як великий вінок на дверях або стіні.

Нехай кожна ідея прикраси додасть вашому простору унікальності та радісного настрою, створюючи особливу атмосферу святкування.

Як залучити удачу, гроші та кохання у новорічну ніч:

  • Щоб залучити удачу, існує одна невідома прикмета: в новорічну ніч обов'язково потрібно зустріти новий рік в обнові. Це може бути що завгодно, від нової сукні до нової білизни та прикраси.
  • Для того, щоб зустріти справжню любов у новому році, купіть та повісьте на ялинку нові парні іграшки, найкраще пару лебедів, голубів чи качок.
  • Якщо під бій курантів обмінятися келихами з коханою людиною, то весь рік вас чекатиме любов і взаєморозуміння.
  • Зустрічайте Новий рік з купюрою в кишені – гроші не покинуть вас протягом усього року.
  • Під кожну тарілку на святковому столі покладіть по одній монетці.
  • Якщо ви вже в стосунках і мрієте про весілля, то повісьте на ялинку кільце.
  • Якщо з новорічної ялинки впала вже повішена скляна іграшка, то зберіть уламки і, коли будете її викидати, загадайте бажання – воно здійсниться.
  • Хоча б один елемент вашого вбрання повинен бути новим, навіть якщо його ніхто не побачить.
  • В останню хвилину року очистіть мандарин і покладіть його під ялинку – так ви закликаєте у дім щастя.
  • Остання прикраса, знята з новорічної ялинки, буде надійним оберегом протягом цілого року. Повісьте її в будинку там, де ви вважаєте за потрібне.
  • Щоб протягом усього року вас супроводжувала енергія багатства ‒ за кілька годин до початку Нового року спаліть сім зелених свічок. Таким чином ви запустите енергію грошей.

Читайте також:

Колір має вирішальне значення: у чому знакам Зодіаку зустрічати Новий рік, щоб сподобатися Дракону

Дракон схвалить: як прикрасити ялинку, щоб залучити у новому році удачу та багатства

Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося: секретні способи