Існує низка предметів, для яких зберігання в холодильнику вкрай небажане. Це не тільки може пошкодити сам пристрій, а й призвести до неприємних наслідків.

Про це повідомляє сайт Reader's Digest's.

1. Побутова техніка: Кухонну побутову техніку рекомендується уникати в холодильнику. Постійне відчинення та закривання дверцят може призвести до того, що ці предмети можуть невдало зірватися та пошкодитися.

2. Хліб: Дивно, але зберігання навіть звичайного буханця хліба в холодильнику може створити блокування повітряного потоку, що негативно позначиться на свіжості продукту. Теплий повітряний потік, що сушить продукти, може призвести до їх псування.

3. Книги: Зберігання книг у холодильнику не тільки небезпечне, оскільки папір - легкозаймистий матеріал, але і може викликати блокування вентиляційних отворів при падінні за холодильник.

4. Пластівці для сніданків: Легкі коробки з пластівцями легко спалахують, а також можуть заважати нормальній вентиляції холодильника. Вміст таких упаковок також схильний до швидкого псування і може залучити комах.

5. Фрукти: Залишати банани та авокадо в холодильнику для дозрівання не рекомендується, тому що це може лише прискорити процес їх псування. Фрукти, які потребують дозрівання, краще зберігати далеко від джерел тепла.

6. Тарілки: Хоча верхня частина холодильника може бути зручним місцем для зберігання плоских предметів, таких як тарілки, вони можуть покритися жиром через приготування їжі і блокувати вентиляцію, що небажано для нормальної роботи холодильника.

Читайте також:

Рецепт на всі випадки життя: як приготувати швидку запіканку з пельменів, сиру та яєць.

Що потрібно знати про податок на квартиру та до чого готуватися власникам житла наступного року

Обов'язково це зробіть: як продовжити роботу звичайних батарейок, щоб не витрачати гроші на нові