Наступив 2024-й рік, що є високосним. Згідно з народними віруваннями, у цей період важливо дотримуватися певних традицій та уникати деяких дій.

В цей рік не рекомендується:

Розпочинати будівництво будинку. Вважається, що будь-який новий будинок, зведений у високосний рік, призначений до невдачі. Життя в ньому принесе неприємності, і в ньому все буде ламатися, як в драматичному фільмі. Крім того, сам процес будівництва буде постійно затягуватись. .

Купувати нерухомість та переїжджати у нове житло. В народі вірять, що це може призвести до розпаду сім'ї, конфліктів між членами родини та навіть хвороб.

Святкувати день, коли у дитини виростає перший зуб, вважається нещасливим. Є повір’я, що це призведе до стоматологічних проблем протягом всього життя.

Колядувати. Вважається, що колядування у високосні роки може призвести до нещасливих подій та погіршення благополуччя.

Одружуватись. Згідно народним повір’ям, сім'я не буде міцною. Пара постійно опинятиметься на межі розлучення.

Відзначати 40-річний ювілей. Вважається, що це може загрожувати скороченням свого власного життя.

Що нам цей рік принесе

Астрологи прогнозують, що рік Зеленого Дерев'яного Дракона, що розпочнеться 10 лютого 2024 року та завершиться 28 січня 2025 року, буде значно легшим, ніж попередні два. Дракон є міфічною істотою і, на відміну від інших знаків китайського астрологічного календаря, існує лише у світі казок, білин та серіалу "Гра престолів".

Незважаючи на його грізний вигляд, роки під владарюванням Дракона, як правило, бувають щасливими та благословенними в усіх аспектах. Засилення цього впливу принесе елемент року – Дерево, не те, що відмирає, а молоде, зелене, що символізує період високого гуманізму, коли на передній план виходить людина, а не політичні чи економічні інтереси.

Ті, хто не зупиняється на шляху досягнення своїх цілей, матимуть можливість протягом року Дракона. Насправді успіху досягнуть лише ті, хто рухається в потрібному напрямку, оскільки відомо, що дорогу здолає лише той, хто йде. За користь не можна сподіватися тим, хто домагається вигоди за рахунок інших, але благородні та допоміжні особи можуть розраховувати на підтримку господаря року.

В той же час рік Дракона не обіцяє бути спокійним – це час, коли нудьгувати точно не доведеться. Цей дерев'яний Дракон, як найвеселіший та доброзичливіший, важко може підготувати неприємні сюрпризи, але ймовірно, навпаки: святкові феєрверки та переможні салюти. Рік Дракона – це бризки шампанського, яке тішить і несе позитивне враження.

У взаєминах між людьми багато що знайде своє місце – розставлені крапки над "і". Маски впадуть, розкриваючи справжні обличчя, і друзі можуть виявитися ворогами, або навпаки. Цей процес може визначатися як негативний, але він, скоріше за все, буде позитивним, допомагаючи бачити реальність без обману. Рік Дракона також збагачує емоційне тло, проте все залежить від людини: управління нервами дозволить уникнути неприємностей.

Читайте також:

Задобріть Дракона: які речі принесуть успіх та щастя до будинку у 2024 році

Рік Дракона принесе успіх і прибуток: названі знаки Зодіаку, яким дуже пощастить 2024-го

Готуємось до року Дракона. Названо 5 знаків Зодіаку, на які чекають дуже серйозні зміни