З'ясувалося, що головний символ Нового року, який стоїть у вашій оселі, може розкривати таємниці вашої особистості.

Як пише видання New York Post, коли справа стосується новорічної ялинки, ви можете віддати перевагу класичному стилю, прикрашати її в мінімалістичному дусі або щороку експериментувати із новим підходом. Однак вибір новорічних прикрас може розповісти про вас набагато більше, ніж ви вважаєте. Експерт з поведінки Даррен Стентон, колишній співробітник правоохоронних органів Великобританії та володар ступеня психолога, поділився своєю думкою про це.

То що може розповісти ялинка у вашому домі про вас?

Маленька ялинка:

Якщо ви віддаєте перевагу невеликим деревам, ви, ймовірно, не любителі хаосу. Організація важлива для вас, і це відображається у вашому житті. Ви цінуєте практичність та підтримуєте порядок у повсякденній діяльності. Ваша ялинка говорить про те, що свято важливе, але займає невеликий простір. Після завершення святкового сезону ви швидко прибираєтеся і повертаєтеся до звичайного життя.

Ялинка з хенд-мейд прикрасами:

Ті, хто створює прикраси вручну, зазвичай відкриті та впевнені у собі. Вони не бояться бути аутсайдерами і мають нестандартне мислення. Ці люди креативні та можуть займатися творчою діяльністю. Вони не лише використовуватимуть саморобні прикраси, а й створюватимуть нові.

Занадто велика ялинка:

Ті, хто вибирає надто великі ялинки, зазвичай амбітні, азартні та схильні до надлишку. Можливо, вони обіймають посади підприємців чи топ-менеджерів, де нестандартне та масштабне мислення цінується. Вони прикрашають ялинку з тим самим підходом, намагаючись заповнити всю кімнату. Ці люди часто відкидають ідею помилки в розмірах і з роками віддають перевагу ще більшим ялинкам.

Справжня ялинка:

Ті, хто обирає справжні ялинки, зазвичай традиційні та консервативні. Кожне свято у них відбувається за одним сценарієм, вони дотримуються старих традицій. Ці люди дуже справжні та незмінні. Їхня відданість традиціям зберігається з роками.

Сучасний штрих:

Люди, які віддають перевагу сучасному стилю, зазвичай стежать за своїм зовнішнім виглядом. Вони не носяться в піжамі, завжди прагнучи представляти найкращу версію себе. Ці люди прикрашають ялинку в мінімалістичному стилі, використовуючи мінімум світла, трохи іграшок та гірлянд.

Штучна ялинка:

Ті, хто обирає штучні ялинки, зазвичай методичні та конкретні. Встановлення ялинки – майже військова операція. Вони прагнуть укласти її максимально швидко, дотримуючись певного порядку. Навіть якщо прикрас багато, все має бути на своєму місці.

Химерне дерево:

Люди, які прикрашають ялинку удосталь, зазвичай цікаві, не мають обмежень та почуття міри. Вони часто виходять за рамки в демонстративності та гучності. У повсякденному житті вони, ймовірно, екстравертні та комунікабельні.

Ідеальне дерево:

Ті, хто прикрашає ялинку ідеально, як на картинці з Pinterest, зазвичай сміливі та комунікабельні перфекціоністи. Вони не терплять хаосу і стежать за тим, щоб усе було ідеальним та збалансованим. Декорування для них є відповідальним заняттям, і вони не допустять допомоги, щоб зберегти свою систему.

Перевантаженість прикрасами:

Ті, хто використовує багато світла та декору, зазвичай гучні та комунікабельні особистості. Вони прагнуть зробити свою ялинку найпрекраснішою. Вони дбайливі, чуйні, добрі слухачі та підтримують благодійні справи.

Читайте також:

Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося: секретні способи

Не здійсніть цю небезпечну помилку: що не можна дарувати на Новий рік, щоб не залучити лиха

Дракон схвалить: як прикрасити ялинку, щоб залучити в новому році удачу та багатства